〔齊心抗疫!為基層南亞街坊收集全新口罩🙋‍♀️🙋‍♂️〕
好多日日要外出搵食既南亞街坊都急需口罩!如果你有足夠既口罩可以同急需既基層南亞街坊分享,請聯絡6022 8024搵阿文,或inbox共融館既Facebook專頁。齊心先會贏!大家要繼續互相扶持,身心健康。🙇‍♂️🙇‍♀️


〔共融館暫停服務 〕
武漢肺炎疫情嚴峻,為顧及大眾健康,包括兒童及長者,本館由29/1/2019 起暫停服務至另行通知。如有需要,可inbox查詢,或密切留意本專頁。不便之處,敬請見諒!


〔🕰共融館開放時間調整 Opening Hour Adjustment of Kung Yung Koon〕
為左可以見到收工既街坊多幾面,由2020年1月2日開始,我地會將逢星期三既開放時間調整至下午2時至10時,其他日子不變,公眾假期休息。想遠道而黎探我地就要留意返啦,最好黎之前打個電話/inbox 我地 🤩 咁岩行過就過黎say個hi啦!